×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
4

hårs! [tripprapport]

Postat av utedass1 den 10 November 2015, 20:13
13 kommentarer · 2 279 träffar
tja nu e man tebax på jorden efter en del svävande bland molnen :P
ja som ni vet har ja inte mått så bra eftersom brorsan gick bort i år så blev ja mobbad i plugget men sen räckte en av brorsan gamla polers ut en hand å ja tänkte "vafan" så börja vi hänga!

efter ett tag så kom de fram att han höll på med "hårs" å ja visste inte vare va men tänkte typ att de skulle va som weed (å de har ja ju testat)

tidigare erfaren heter:
tobak (palmal, den me kamelen)
weed
brorsans aska

men nu te storyn!

brorsans poler heter Johnny å han hörde av sej igår på måndan efter plugget å fråga om ja ville kicka lite hårs! ja sa "viiist sure!" - liksom allt för å jämna ut smärtan lite efter brorsan !
ja kom dit å hans föräldrar va hemma så vi skulle va nån annanstans så vi satte oss i hans bil å åkte en bit bort å först plocka vi upp nån gammal gubbe (typisk fyllegubbe) han hette Jack, han lukta illa å va smutsig, men han satte sej i baksätet (ja hade shotgun så ja fick framsätet!) så de va väl okej!

sen åkte vi vidare te nån annan Johnny G, lite jobbit me två johnny men så vare!
han bodde högst upp i en 3våningshus (asså typ lägenheter!) i en liten lägenhet å de lukta tjack å gräs där inne å va helt rökigt, de fanns en sackosäck på marken så ja satte mej direkt på den för då skulle ja slippa sitta brevid Jack (fyllegubben) för d e fanns bara plats för 1...
så iaf, de börja ta fram små små sprutor å lägga på bordet å nå brun grej å sked, ja har ju sett de på film men visste inte att "hårs" va slang för "heroin" så ja blev lite shockad!
men "vafan" tänkte ja å så... har vart i en hel del smärta efter brorsan så vad sm helst e bra! å de andra gjorde ju...
Johnny börja spänna på ett gummiband på sin egen arm me munnen å handen å blev lite retad av Jack
"vafan äre där för mes stil haha! ska du på bröllop! " å så vidare...
Johnny blev typ tyst å sen skulle han sätta på gummiband på min arm med å ja ba "nääää!" för ja ville ju inte bli retad... fått tillräcklig av de i skolan...
så ja strunta i gummibandet å så, sen tog de fram skeden å de bruna å eldade under å liten bomullstuss på som de körde sprutan i, tror de kalla sprutan för kamel. sen körde Johnny in den i sin arm å la sej bak i soffan... sen vare Jacks tur å han strunta såklart i gummibandet me å ba körde, å de gick bra, kom lite blod å så men inge mycket!

sen vare min tur å köra sprutan, ja visste ej var man skulle ha den så jack kom å satte sej på sackosäcken så ja nästan ramla av å sa
"bra, inga jävla band här inte, det är för mesar som Johnny"
då kolla Johnny G över arg å ba "ursäkta"
då sa jack "Nä, den där mesen" å pekade på min brorsas gamla polare Johnny
så skrattade ja lite å höll me typ... han lukta rätt illa så ville ba få de över stökat!
så tryckte han på armen å körde in kamelen i den så sa han "lägg dej ba bakåt å njut nu" så gorde ja det å de va fett skönt!

Ja rekommenderar de här till alla! man liksom sväääävade i tanken å i luften å de va så jääääkla skönt !

sorry fö stavfel å så e inte så bra på svenskan!
Föregående tråd
Nästa tråd

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..