×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Wings klara för upper bracket-final efter vinst mot MVP

1
Wings besegrar MVP Phoenix med 2-0 i The Internationals första semifinal och är således klara för spel i upper bracket-finalen. För de aggressivt spelande koreanerna väntar nu spel i turneringens lower bracket.
Så hade det blivit dags för The Internationals första semifinal och den stod mellan det kinesiska laget med turneringens kanske mest oförutsägbara drafts och de aggressivt spelande koreanerna. Det var Wings mot MVP Phoenix och det som stod på spel var en plats i fredagens upper bracket-final.

I den första matchen satte MVP ett högt tempo direkt. Med en Phantom Assassin i händerna på Kim "QO" Seon-yeop tog de flera tidiga kills och den berömda koreanska snöbollen såg ut att vara i rullning. Wings å andra sidan hade satsat på en Drow Ranger-strategi som utöver den blåhudade bågskytten involverade Puck, Queen of Pain, Io och en Warlock. Tack vare överlägsen positionering och fruktansvärt starka kontringsmöjligheter tog Wings över allt mer ju längre matchen pågick och tack vare Drow Rangers aura gjorde deras auto-attacker snart riktigt ont. MVP kämpade in i det sista men Wings spelade ut dem och tog ledningen med 1-0.

I match två valde MVP att återigen sätta QO på att spela en Phantom Assassin och tyckte man att de spelade aggressivt i första matchen så var det om möjligt ännu mer av den varan den här gången. Kim "Febby" Yong-min spelade en Bounty Hunter och kunde på så sätt ge QO den översikt han behövde för att göra sina inhopp. Även den här matchen lyckades dock Wings vända på steken, delvis tack vare att Febby spelade väl girigt med sin Bounty Hunter som blev avplockad åtskilliga gånger. Med hjältar som Faceless Void, Elder Titan, Batrider och Disruptor började Wings dominera MVP totalt i teamfights och matchen rann snart koreanerna ur händerna.

Korea MVP Phoenix vs. Kina Wings
MVP: MP, QO, Forev, Febby, DuBu
Wings: Shadow, bLink, Faith_bian, Innocence, iceice


Wings är alltså det första laget som säkrar en plats i upper bracket-finalen som går av stapeln på fredag. För MVP Phoenix väntar nu spel i den fjärde lower bracket-omgången och vilka de får möta där avgörs under morgondagen då den tredje omgången avhandlas i sin helhet.

Nu har det blivit dags för onsdagsnattens sista match, semifinalen mellan de regerande mästarna i Evil Geniuses och det lag som kanske har sett hetast ut såhär långt i turneringen, EHOME.

I vår tittarguide finner du allt från officiella streams på både svenska och engelska till ett komplett spelschema med uppdaterade resultat och information om kommande matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..