×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Digital Chaos eliminerar LGD

1
Digital Chaos besegrar LGD med 2-0 i den andra slutspelsdagens sista matchserie. Detta innebär att de sistnämnda har spelat färdigt för den här gången men för Digital Chaos lever The International-drömmen vidare.
Tisdagsnattens sista matchserie i The International 2016 stod mellan det amerikanska laget med den europeiska laguppställningen, Digital Chaos, och det kinesiska laget som på grund av visumproblem blev tvungna att spela med deras coach som stand-in, LGD.

I den första matchen valde Digital Chaos att sätta Aliwi "w33" Omar på en Invoker, den hjälte som han uträttade stordåd med då han vann finalen i majorturneringen i Shanghai med Team Secret. Deras draft i övrigt bestod av en Naga Siren i carry-position, en offlane Nyx Assassin, en Shadow Demon och en Kunkka i support-position. Matchen blev tämligen jämn men det var Digital Chaos som uträttade mest på kartan och en av de starkast lysande stjärnorna var mycket riktigt w33:s Invoker. Roman "Resolut1on" Fominoks Naga Siren var dessutom den hjälte som farmade bäst och till slut blev det kollektiva trycket från DC:s hjältar för stort för LGD att stå emot. Ställningen var nu 1-0 och LGD var bara en förlust från att bli eliminerade.

I match nummer två valde kineserna att sätta deras carry-spelare, Sun "Agressif" Zheng, på en något okonventionell Necrophos. LGD var de som inledde matchen bäst och de såg ett tag ut att vara på väg mot en kvittering. DC spelade dock bra, åt sig tillbaka in i matchen och tog så småningom över den. David "Moo" Hulls Timbersaw och w33:s Mirana spelade en stor roll i deras comeback men överlag var det en lagprestation som låg bakom vad som kom att bli en välförtjänt 2-0-seger.

Europa Digital Chaos vs. Kina LGD
DC: Resolut1on, w33, Moo, MiSeRy, Saksa
LGD: Agressif, Maybe, xiao8, Banana, MMY!


Detta innebär att LGD har spelat färdigt för den här gången men för Digital Chaos lever drömmen vidare. Detta var tisdagens sista sammandrabbning men The International är tillbaka i morgon klockan 19:00. Onsdagens matcher inleds med ett möte som är av extra stort intresse för svenska Dota 2-fans. Publikfavoriterna i Alliance slåss då för sin överlevnad i en elimineringsmatch mot malaysiska Fnatic. Dagen rundas så småningom av med de bägge semifinalerna i turneringens upper bracket.

I vår tittarguide finner du allt från officiella streams till ett komplett spelschema som uppdateras löpande med aktuella matchresultat och information om kommande matcher.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..