×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Tvåfaldiga majormästarna OG eliminerade av TnC

2
The Internationals slutspel rasar vidare och i den hittills största skrällen lyckas TnC slå ut den kanske största förhandsfavoriten, OG. Det filippinska laget avancerar således i tävlingens lower bracket men för OG är tävlingen över.
Så hade det slutligen blivit dags för den första matchserien i den andra lower bracket-omgången och få var nog de som hade väntat sig att se de tvåfaldiga majormästarna i OG spela här. På andra sidan nätet stod de unga uppstickarna från Filippinerna, TnC.

Även den bästa kan bli tagen på sängen

I den första matchen blev de regerande majormästarna totalt översprungna av TnC. OG hade satsat på en Drow Ranger-strategi där Amer "Miracle-" Al-Barkawis Medusa skulle bli ännu starkare av den globala auran.

TnC lyckades dock kontra européernas strategi med en Axe som ständigt tycktes lyckas isolera Johan "N0tail" Sundsteins Drow Ranger och se till att hon dog tidigt i striderna. Med en Phantom Lancer bestyckad med Diffusal Blade lyckades de dessutom göra processen kort med Medusas Mana Shield och OG såg ut att bli utspelade av det unga filippinska laget. TnC tog ledningen med 1-0 och nu var de tvåfaldiga majormästarna bara en förlust från att bli utslagna.

OG hade nog en hel del att fundera över inför match två.


Klassiska kombinationer

I den andra matchen lyckades TnC plocka på sig en av de mest framgångsrika hjältekombinationerna, nämligen Huskar och Dazzle, och OG valde att satsa på en annan klassisk kombination i Tiny och Io. Kanske vaknade OG till efter den kalldusch de åkte på i första matchen, för här satte de full fart redan från första minut. Under de första 15-20 minuterna dominerade OG totalt och matchen såg ut att bli en kort sådan.

Kanske blev OG lite övermodiga, men TnC lyckades helt plötsligt vinna en teamfight och de åt sig successivt tillbaka in i matchen. Filippinarna spelade riktigt bra Dota och de tvåfaldiga majormästarna såg återigen ut att vara i något liknande ett chocktillstånd. TnC tog över matchen och var de som först lyckades riva baracker. OG kämpade in i det sista men gjorde en del okaraktäristiska misstag. Troligtvis var det många munnar som gapade öppna världen över när TnC forcerade OG:s bas, dödade deras stjärnspelare och tvingade dem att hissa vit flagg.

Världen OG vs. Filippinerna TnC
OG: N0tail, Miracle-, MoonMeander, Cr1t-, Fly
TnC: Raven, Kuku, Sam_H, eyyou, DeMoN


Detta innebär att det lag som av de flesta ansågs vara världens bästa, det lag som har varit det mest dominanta under det gångna Dota-året, har blivit eliminerade. Filippinska TnC går således vidare till nästa lower bracket-omgång där de kommer att få möta antingen Digital Chaos eller LGD, beroende på hur det går i tisdagens sista matchserie som sätter igång alldeles strax.

I vår tittarguide hittar ni allt från ett komplett spelschema med uppdaterade resultat och information om kommande matcher till de officiella streams som finns att tillgå på såväl svenska som engelska.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..