×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

EG besegrar Newbee och kniper den sista semifinalplatsen

2
Evil Geniuses besegrar Newbee med 2-0 i den sista kvartsfinalen och går således vidare till morgondagens semifinaler. Härnäst väntar elimineringsmatcher som involverar bland andra förhandsfavoriterna i OG.
The Internationals sista kvartsfinal stod mellan de regerande mästarna i Evil Geniuses och en av de främsta förhandsfavoriterna i kinesiska Newbee.

Welcome to the SumaiL show

Newbee inledde den första matchen bäst. Med en tidig Blink Dagger på Slardar lyckades de säkra flertalet kills och Evil Geniuses såg ut att vara på väg in i en tämligen jobbig situation. Amerikanerna svarade dock genom att ta en riktigt viktig teamfight i mitten, där Clinton "Fear" Loomis Sven lyckades komma runt och attackera de kinesiska supportspelarna bakifrån. Striden slutade 4-0 till EG:s fördel och detta var precis vad Syed Sumail "SumaiL" Hassans Storm Spirit behövde.

Med både en Bloodstone och en Orchid Malevolence i ryggsäcken blev han ett extremt svårstoppat monster och ingen Newbee-hjälte kunde känna sig säker någonstans på kartan. Evil Geniuses snöbollade stenhårt och efter den inledande striden i mitten såg Newbee fullständigt chanslösa ut.

Ett utdraget ställningskrig

Inledningen av den andra matchen var tämligen jämn men snart började Newbee dra ifrån rent ekonomiskt, inte minst tack vare faktumet att de hade en Alchemist inom laget som efter 20 minuter var rikare än EG:s två bäst farmade hjältar tillsammans. De sistnämnda spelade dock fantastiskt kontrollerat i teamfights och trots det ekonomiska underläget var det de som skördade störst framgångar. SumaiL spelade återigen fantastiskt, den här gången med en Timbersaw, och han delade ut stora mängder skada i striderna.

Matchen började bölja fram och tillbaka när lagen nästan turades om att ta fördelaktiga strider och det blev snart tydligt att matchen skulle bli tämligen lång. I slutändan var det dock Evil Geniuses som visade sig vara det starkare laget. I en lång och utdragen teamfight lyckades de fälla viktiga Newbee-hjältar och utan möjligheten att köpa sig tillbaka var matchen över för deras del.

USA Evil Geniuses vs. Kina Newbee
EG: Fear, SumaiL, UNiVeRsE, zai, ppd
Newbee: Hao, Mu, kpii, ChuaN, Kaka


Evil Geniuses går alltså vidare till morgondagens semifinaler medan Newbee får slicka sina sår och göra sig beredda på spel i turneringens lower bracket. Härnäst väntar de två första elimineringsmatcherna i den andra lower bracket-omgången. Det är OG mot TnC, det är Digital Chaos mot LGD och bara två av lagen kommer att överleva natten.

I vår tittarguide finner ni allt från officiella streams till ett komplett spelschema med uppdaterade matchresultat och information om kommande matcher.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..