×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

EHOME petar ner Alliance till slutspelets lower bracket

2
EHOME besegrar Alliance med 2-0 i tisdagens första kvartsfinal och går således vidare till morgondagens semifinaler. Alliance blir tvungna att fortsätta resan i The Internationals lower bracket.
Så hade det blivit dags för svenskhoppet Alliance att göra entré på The Internationals scen. Tisdagens matcher inleddes med kvartsfinalen mellan dem och EHOME.

I den första matchen satsade svenskarna på en Drow Ranger-strategi och tidigt såg det tämligen bra ut för dem. EHOME lyckades säkra ett par tidiga kills men i toppen av nettovärdeslistan låg samtliga tre Alliance-cores. Gustav "s4" Magnusson spelade en Storm Spirit och kineserna hade inte särskilt många naturliga sätt att stopp för honom.

Alliance drog dock aldrig riktigt nytta av deras försprång och EHOME tilläts äta sig tillbaka in i matchen, mycket tack vare effektiva rotationer med deras Shadow Demon, Mirana och Sand King. När kineserna nu istället hade övertaget tvekade de inte en sekund utan satte direkt stor press på Alliance. EHOME spelade effektivt och lät aldrig svenskarna komma tillbaka in i matchen.

I match två valde s4 att spela Batrider och Jonathan "Loda" Berg fick damma av sin Phantom Assassin. EHOME fick dock i lugn och ro plocka på sig Shadow Demon, Mirana och Sand King ännu en gång och med en Elder Titan i laget såg kombinationen nästan ännu mer skrämmande ut på pappret. EHOME spelade briljant med deras roamande gankpatrull och svenskarna fick verkligen kämpa för att hålla sig hack i häl. Joakim "Akke" Akterhall och s4 säkrade dock tillräckligt många kills för att graferna skulle se hyfsat jämna ut.

Så snart det drog ihop sig till teamfights visade dock EHOME sin dominans och spelade ut svenskarna totalt, gång på gång. Ren "eLeVeN" Yangwei spelade fantastiskt med sin Sand King och Zhang "LaNm" Zhicheng spelade minst lika bra med sin Elder Titan. Alliance kämpade in i det sista men i slutändan såg EHOME oerhört överlägsna ut och 2-0-segern får anses vara en rättvis sådan.

Kina EHOME vs. Sverige Alliance
EHOME: iceiceice, old chicken, eLeVeN, LaNm, Fenrir
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke


Detta innebär att EHOME är klara för spel i onsdagens semifinaler där de kommer att få möta vinnarna i nästa kvartsfinal, den mellan Evil Geniuses och Newbee. För Alliance innebär detta att de blir nerflyttade till turneringens lower bracket och deras enda livlina är härmed förbrukad.

I vår tittarguide finner ni både svenska och internationella streams samt ett komplett spelschema med uppdaterade matchresultat.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..