×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Liquid skickar hem Na`Vi

1
Team Liquid besegrar Na`Vi i den första lower bracket-omgångens sista match och de ukrainska publikfavoriternas första match på The Internationals scen blev således även deras sista.
I måndagens sista elimineringsmatch vid The International 2016 ställdes en av de tre största förhandsfavoriterna, Team Liquid, mot en av de största publikfavoriterna i Na`Vi.

De förstnämnda har varit ett av världens absolut bästa lag under det senaste halvåret och Dota 2-fans över hela världen blev väldigt förvånade av att se dem förlora hela nio matcher i gruppspelet. Trots deras dåliga gruppspelsresultat förväntades de vinna mot Na`Vi, men i en BO1 kan man aldrig vara säker på hur det kommer att sluta.

Det var dock Team Liquid som visade sig vara det starkare laget den här dagen. Na`Vi hängde i mångt och mycket med i matchen men i de flesta strider som uppstod var Liquid strået vassare. Ivan "MinD_ContRoL" Borislavovs Axe uträttade massor för sitt lag och Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainens Naga Siren var snart den klart rikaste hjälten på kartan. De ukrainska publikfavoriterna kämpade in i det sista men till slut var de tvungna att se sig besegrade, vilket innebar att deras resa genom The International kom till ett abrupt slut redan under dag ett.

Ukraina Na`Vi vs. Europa Team Liquid
Na`Vi: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy


Team Liquid överlever således den första lower bracket-omgången och behöver därför ej längre oroa sig för elimineringsmöten som avgörs i en enskild match. Hädanefter är det bäst av tre matcher som gäller, även i lower bracket.

Detta var måndagens sista match men The International är tillbaka samma tid i kväll. Klockan 19:00 svensk tid är det dags igen och tisdagen inleds med de båda återstående kvartsfinalerna i upper bracket. Först på dagordningen står mötet mellan Alliance och laget som kom att vinna grupp B, EHOME.

Vår tittarguide uppdateras löpande under turneringens gång och innehåller allt från officiella streams till ett komplett spelschema med aktuella matchresultat.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..