×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Fnatic gör processen kort med Escape Gaming

2
I nattens tredje elimineringsmatch besegrade Fnatic tävlingens ena Wild Card-lag, Escape Gaming. Fnatic går således vidare till nästa lower bracket-omgång där de får möta förloraren i morgondagens första kvartsfinal, Alliance eller EHOME.
The Internationals tredje elimineringsmatch stod mellan Fnatic och Escape Gaming. De sistnämnda hade det riktigt tufft under gruppspelet men hade i intervjuer sagt att de trots allt trodde sig kunna placera sig bland turneringens åtta bästa.

I matchens inledning såg det ut att vara relativt jämnt men Fnatics cores började snart skapa sig ett ekonomiskt övertag då de var mer effektiva på kartan. Tillsammans med deras Shadow Shaman lyckades Zheng "MidOne" Yeik Nais Templar Assassin smyga sig in i Roshans grotta och säkra en tidig Aegis och därefter kunde de sätta press på Escape Gaming. De sistnämnda låg snart så pass långt efter att de inte hade särskilt mycket att sätta emot när Fnatic traskade in i deras bas och det unga europeiska laget var tvungna att se sig besegrade redan efter 25 minuter.

Malaysia Fnatic vs. Europa Escape Gaming
Fnatic: Mushi, MidOne, Ohaiyo, DJ, 343
ESC: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN


Fnatic går alltså vidare till nästa lower bracket-omgång men för Escape Gaming har äventyret tagit slut. I nästa lower bracket-omgång får det malaysiska laget möta antingen Alliance eller EHOME, beroende på vilket lag som vinner tisdagens första kvartsfinal.

I vår tittarguide finner ni allt från officiella streams till ett fullständigt spelschema som ständigt uppdateras med aktuella matchresultat.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..