×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

LGD eliminerar Team Secret och går vidare till nästa omgång

3
I den första lower bracket-omgångens andra match besegrade LGD mästarna från vintersäsongens major, Team Secret, och kineserna får därför utmana Digital Chaos i tisdagens sista lower bracket-match.
I den första The International-dagens andra elimineringsmöte hade det blivit dags för Team Secret och LGD Gaming att göra upp om vilka som skulle få fortsätta tävla om miljonerna.

LGD var ett av de sex lag som fick en direktinbjudan från Valve men de lyckades inte riktigt leva upp till förväntningarna under gruppspelet. LGD var nämligen det andra av totalt två lag som stötte på visumproblem inför resan till Seattle. De blev därför tvungna att klara sig utan Xue "September" Zhichuan och istället spela med Wang "Banana" Jiao, som vann The International 2014 tillsammans med den dåvarande Newbee-femman.

Team Secret såg väldigt svajiga ut i gruppspelet och här var det definitivt LGD som inledde matchen bäst. Lu "Maybe" Yao spelade riktigt fint med sin Juggernaut och kineserna kopplade ett ganska stadigt grepp om matchen. Det blev i slutändan ett tämligen utdraget drama, mycket tack vare faktumet att Team Secret försvarade sig riktigt väl, men i slutändan blev det kinesiska trycket mot deras bas för stort. Basen föll och Team Secrets TI-dröm gick upp i rök.

Världen Team Secret vs. Kina LGD
Secret: Arteezy, EternaLEnVy, BuLba, Puppey, pieliedie
LGD: Agressif, Maybe, xiao8, Banana, MMY!


LGD överlever och får kämpa vidare i The Internationals lower bracket i morgon där de blir tvungna att drabba samman med Digital Chaos, ett av de lag som presterade absolut bäst under gruppspelsfasen. För Team Secret är tävlingen dock över, och detta troligtvis tidigare än vad många hade trott. Näst på tur står elimineringsmatchen mellan Fnatic och Escape Gaming, där bland andra svenska Adrian "Era" Kryeziu spelar.

I vår tittarguide hittar du inte bara de officiella streams som finns att tillgå utan även ett komplett spelschema som uppdateras löpande med aktuella matchresultat.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..