×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

UNiVeRsE tillbaka i Evil Geniuses — BuLba till Team Secret

2
Både Team Secret och Evil Geniuses har presterat långt under förväntan och efter att ha slutat på en delad sistaplats i den fortfarande pågående majorturneringen väljer de att byta spelare med varandra.
I den i särklass mest uppmärksammade serien spelarbyten förlorade Evil Geniuses två av deras största stjärnor till Team Secret. Både Saahil "UNiVeRsE" Arora och Artour "Arteezy" Babaev valde att lämna sina lagkamrater i EG för att pröva lyckan i det Team Secret som nyligen hade vunnit majorturneringen i Shanghai. Såhär med facit i hand kan man lätt konstatera att bägge lagen försvagades avsevärt av dessa förändringar.

Både Team Secret och Evil Geniuses slutade på en delad sistaplats i den fortfarande pågående majorturneringen i Manila och uppenbarligen har man i båda lägren konstaterat att situationen är så pass allvarlig att man väljer att bryta mot Valves transferregler. Lagen byter nu offlaners med varandra vilket innebär att UNiVeRsE återtar sin position i Evil Geniuses medan Sam "BuLba" Sosale blir en del av Team Secret.

Evil Geniuses

Kanada Aui_2000
Pakistan SumaiL
USA UNiVeRsE
USA Fear
USA ppd

Team Secret

Kanada EternaLEnVy
Kanada Arteezy
USA BuLba
Estland Puppey
Sverige pieliedie

Detta spelarbyte kommer att få stora konsekvenser för bägge lagen då det innebär att Valve inte kommer att bjuda in dem till The International 2016, vare sig till huvudevenemanget eller ens till de regionkval som anordnas inför tävlingen. Evil Geniuses och Team Secret har varit två av de stora giganterna inom Dota 2 under de senaste två åren men nu blir de tvungna att vinna både de öppna kvalen och de efterföljande regionkvalen för att få tävla om miljonerna i Seattle i början av augusti.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..