×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Rykte: EG:s spelartapp fortsätter — SumaiL och Fear påstås lämna laget

1
Efter den stora nyheten om att Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnar Evil Geniuses har Fragbite mottagit ett tips som hävdar att även Clinton "Fear" Loomis och Sumail "SumaiL" Syed Hassan ska lämna laget.

02:30 - 24/03 Uppdatering: Fear och SumaiL tycks stanna i Evil Geniuses trots allt.


Källor som väljer att förbli anonyma har meddelat Fragbite att Evil Geniuses är på väg att tappa ytterligare två av deras stjärnspelare. Även Clinton "Fear" Loomis och Sumail "SumaiL" Syed Hassan påstås lämna laget, detta i vad som då måste anses vara en av de största lagförändringarna i Dota-historien.

Tipset inkom bara någon timme efter det att nyheten om att Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnar EG för de nyblivna major-mästarna i Team Secret blev officiellt bekräftad. Evil Geniuses Dota 2-lag, som vann den senaste upplagan av The International, skulle i så fall nu endast bestå av lagkaptenen Peter "ppd" Dager.

EG har sedan mästerskapstiteln fortsatt att prestera som ett topplag, så även under 2016. I år tog de sig först till final i StarSeries, sedan säkrade de en tredjeplats i majorturneringen i Shanghai och nyligen tog de sig även till final i Dota Pit League Season 4.

Fragbite har sökt Evil Geniuses för en kommentar men har i skrivande stund ej erhållit något svar.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..