×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Secret gör sig av med w33 och MiSeRy — Arteezy och UNiVeRsE ersätter dem

2
Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnar de regerande The International-mästarna Evil Geniuses och skriver istället på för Team Secret. I samma veva säger de sistnämnda upp samarbetet med två av de spelare som nyligen var med och vann den skandalomsusade majorturneringen i Shanghai.
Uppdatering: Team Secret-bossen Kemal Sadikoglu har bekräftat att UNiVeRsE och Arteezy går med i laget.


Enligt flertalet källor kommer Evil Geniuses namnstarka laguppställning nu att vara åtminstone två man kort, detta på grund av att Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnar laget för att istället spela för Team Secret. Dessa förändringar kommer efter ytterligare en finalbesvikelse för det nordamerikanska laget, den här gången i form av en 3-0-förlust mot de sydkoreanska uppstickarna MVP Phoenix i Dota Pit League-finalerna.

Tidigare under natten meddelade Secret-spelarna Omar "w33" Aliwi och Rasmus "MiSeRy" Filipsen via Twitter att de ej längre var en del av laget som nyligen vann majorturneringen i Shanghai. Dessa förändringar kommer efter Secrets smått chockerande sistaplacering i de ovan nämnda Dota Pit League-finalerna men det är oklart huruvida spelarbytena beror på resultatet eller om det snarare är så att det dåliga resultatet berodde på att ett beslut redan hade fattats i frågan.

Den kanske hittills mest uppseendeväckande nyheten under denna transferperiod är att Arteezy återvänder till Team Secret, det lag han spelade för under större delen av 2015 och skördade så pass stora framgångar med att de var de främsta förhandsfavoriterna inför The International 2015. Secret lyckades dock inte leva upp till förväntningarna och slutade på en åttondeplats efter en överraskande förlust mot Virtus.pro, varpå Arteezy lämnade laget.

Denna flytt innebär även slutet för UNiVeRsEs nära treåriga engagemang i Evil Geniuses. UNiVeRsE har länge ansetts vara en av västvärldens bästa offlaners och en stor anledning till att EG har varit så pass framgångsrika som de har varit. I skrivande stund cirkulerar det obekräftade rykten som talar om ytterligare förändringar i EG:s laguppställning. Vi har dock ej ännu tagit del av någon konkret information som bekräftar dessa rykten.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..