×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Här är grupperna inför MDL Winter 2015

3
Onsdagen den 27 januari sätter nästa stora Dota 2-tävling igång borta i Kina. Det rör sig om MarsTV Dota 2 Leagues LAN-finaler och nu har de kinesiska arrangörerna meddelat hur gruppindelningen ser ut.
På onsdag sätter MarsTV Dota 2 Leagues LAN-finaler igång och det som inleder tävlingen är naturligtvis gruppspelet. Där ska det avgöras vilka av de totalt tio lagen som går vidare till slutspelet. Med drygt 2,3 miljoner kronor i prispotten har tävlingen lyckats locka till sig stora delar av världseliten och båda grupperna kommer således att bjuda på intressanta möten. Idag gick MarsTV ut med hur de har valt att dela upp lagen.

Grupp A

USA Evil Geniuses
Kina Vici Gaming
Världen OG
Kina Newbee (Kvalvinnare)

Ukraina Team Spirit (Kvalvinnare)


Grupp B

Europa Team Secret
Kina EHOME
Kina LGD Gaming
Sverige compLexity Gaming (Kvalvinnare)

Filippinerna Mineski (Kvalvinnare)
Större delen av världseliten är som sagt samlad men det är några lag som skiner med sin frånvaro. Virtus.pro föll i det europeiska kvalet mot kvalvinnarna i Team Spirit men de två lag som kanske saknas allra mest är Alliance och Team Liquid. De har båda visat sig vara i väldigt god form på sistone men det europeiska kvalet till MDL Winter krockade dessvärre med World Cyber Arena 2015.

Trots att Alliance inte kommer att närvara finns det ändå ett gäng Dota-svenskar att följa under tävlingen. I Team Secret har vi Johan "pieliedie" Åström och i compLexity hittar vi som bekant de tre forna NiP-profilerna Rasmus "Chessie" Blomdin, Linus "Limmp" Blomdin och Simon "Handsken" Haag.

Vilken grupp tycker ni ser tuffast ut? Den frågan kan vara svår att svara på eftersom flera av topplagen, däribland Vici Gaming och OG, ännu inte har spelat några officiella matcher i patch 6.86.

Bildkälla: MarsTV

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..