×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

OG rycker i Dota-majorns lower bracket

1
OG slår ut både Virtus.pro och CDEC Gaming och kan nu som sämst sluta på en fjärdeplats. Även LGD Gaming eliminerades, detta efter förlust mot EHOME.
Under torsdagen kretsade samtliga matcher i Dota-majorn kring tävlingens lower bracket och totalt skulle tre lag elimineras. Det första mötet stod mellan OG och det Virtus.pro som slog ut Alliance igår. Den första matchen var väldigt jämn under de första 20 minuterna men sedan tog OG över totalt och Amer "Miracle-" al-Barqawis Shadow Fiend blev, som så många gånger tidigare, ett enormt problem för deras motståndare.

Virtus.pro kunde emellertid utjämna till 1-1 i en match där deras ryska stjärnskott Sergey "God" Bragin spelade Viper på ett förträffligt sätt och där deras carry, Ilya "Illidan" Pivcaev, spelade en okonventionell Vengeful Spirit i core-position. Det var dock OG som gick vinnande ur matchserien och på sociala medier var det många som hyllade David "MoonMeander" Tan för hans lysande prestationer med Slardar.

CIS Virtus.pro vs. Världen OG

VP: Illidan, God, DkPhobos, Lil, fng
OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly


Dagens andra elimineringsmöte var ett helkinesiskt sådant där EHOME drabbade samman med LGD Gaming. EHOME ansågs vara förhandsfavoriter och det var mycket riktigt de som tog ledningen med 1-0 och LGD såg aldrig ut att ha en chans. Även denna matchserie skulle dock gå till en tredje och avgörande match, detta efter det att Bai "rOtk" Fan frälste sitt LGD i match två med en fantastiskt spelad Earthshaker.

I den tredje matchen såg EHOME än en gång riktigt dominanta ut och Wang "old chicken" Zhiyongs Tiny växte sig så stor att han upplevdes som ostoppbar. När Tiny väl hade 19 kills på sitt samvete valde LGD att hissa den vita flaggan.

Kina LGD Gaming vs. Kina EHOME

LGD: Sylar, Maybe, rOtK, DDC, MMY
EHOME: Cty, old chicken, eLeVeN, LaNm, KaKa


CDEC mötte OG i dagens sista matchserie och de sistnämnda valde direkt att satsa på Io och Tiny. Matchen såg förhållandevis jämn ut till en början men när Miracles Alchemist donerade en Aghanim's Scepter till Johan "BigDaddyN0tail" Sundsteins Tiny förändrades matchbilden. Bara tio minuter senare var Tiny dubbelt så rik som CDEC:s rikaste hjälte och OG kunde avsluta match ett på ett väldigt övertygande sätt.



Det är inte bara mot Team Secret som man måste oroa sig för Meepo


I match två föll OG:s femte och sista hjälteval på en Meepo och CDEC såg inte ut att veta hur de skulle göra för att bemöta honom. Meepo, som naturligtvis spelades av BigDaddyN0tail, härjade runt på kartan och efter 40 minuter var han rik som ett troll. När OG väl satte press på CDEC:s bas fanns det inte mycket kineserna kunde gör för att försvara den och Meepo avslutade matchen med fler kills än vad CDEC hade totalt inom laget.

Kina CDEC Gaming vs. Världen OG

CDEC: Agressif, Shiki, Xz, Q, garder
OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly


Dessa resultat innebär att Virtus.pro, LGD Gaming och CDEC Gaming elimineras och att OG bara är en vunnen matchserie från att ta sig till lower bracket-finalen. Vilket lag de måste besegra för att ta sig dit avgörs imorgon när EHOME möter Vici Gaming.

Bildkälla: @OGDota2

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..