×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen efter Brollan-köpet: "Ingen kommer att lämna"

1
Jonas "calc" Gundersen hintar om att Ninjas In Pyjamas kommer att spela med ett sexmanna-roster.
Efter flera veckors rykten blev det igår officiellt. Den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin värvas in till Ninjas in Pyjamas från Fnatic.

En fråga som inte fick sitt svar under gårdagen är vilken spelare som Brollan är tänkt att ersätta i NIP:s startfemma. I ett par uttalanden på Twitter valde NIP:s operative chef Jonas "calc" Gundersen att helt enkelt förneka att någon av de nuvarande spelarna varken kommer att bänkas eller lämnar organisationen.

"Ingen kommer att lämna. Jag är jätteglad över hur vår lineup ser ut. Vi kommer att fortsätta göra saker på vårt sätt", skriver han på Twitter.


I en senare tweet svarar calc de fans och experter som har åsikter om vilken spelare som borde lämna laget.

"KICKA HIT OCH KICKA DIT. Vad sägs om att istället våga gå emot hatarna och lita på tron om att lösningar för risken för utbrändhet i en femmanna-uppställning är nödvändiga. Och sedan lösa det, dag för dag, genom trial och error", skriver calc.


Oavsett om någon spelare lämnar organisationen eller inte är det ett faktum att NIP just nu har sex spelare och det är en person mer än vad som får plats i en CS:GO-femma. En av lagets spelare kommer alltså inte få plats när NIP ställer upp i det stängda Major-kvalet i april.

Ninjas In Pyjamas laguppställning är nu:
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Patrick "es3tag" Hansen
Ludvig "Brollan" Brolin
Nicolai "dev1ce" Reedtz

Artikelbild: Pressbild/NIP och Kalle Strömgren

Vems plats borde Brollan ta?

1934 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..