×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Analys

Vems plats tar Brollan om han går till NIP? — Här är alternativen

1
Det finns tre alternativ men vad är för- och nackdelarna med dessa? Det kollar vi på i denna artikel.
Rykten har florerat sedan mitten av IEM Katowice. Allt pekar på att Ludvig "Brollan" Brolin är på väg till Ninjas in Pyjamas. Men då finns den stora frågan, vems plats tar han?

Två personer är säkra från början, Hampus "hampus" Poser och Fredrik "REZ" Sterner. Det är lagets utan tvekan två bästa spelare och en av dem är dessutom IGL. Så det finns tre alternativ.

es3tag



Det första som kommer till de flesta är nog Patrick "es3tag" Hansen. Det är lätt att se detta. Först och främst är han dansk och NIP är fortfarande ett svenskt lag. Dessutom har det tagit lite tid för dansken att komma in i laget.

Det som dock talar för att es3tag skulle ha kvar sin plats är dels att han under både IEM Katowice och ESL Pro Leauge spelat relativt bra. Han har inte varit bäst men har heller inte varit sämst. Dessutom så skulle det inte bli något problem med rollerna i laget. Han är passiv och Brollan är aggresiv.

Plopski



Det andra namnet som folk pratar om är Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Även här är det lätt att se varför. Den unga talangen hade under 2021 ett rätt så tufft år rent statistiskt.

Men om man kollar på 2022 så har spelaren steppat upp och har inte bara fragat hårdare utan det känns även som hans frags nu är viktigare. När vi på Fragbite intervjuade spelaren under IEM Katowice så berättade han att han börjat spela mer aggressiva roller igen.

Och det är just där som NIP har ett val att göra. Brollan spelar just den rollen. Så antingen får Plopski lämna eller gå tillbaka till en roll som han inte var lika bekväm eller bra i.

dev1ce

Foto: Stefan Romare
Foto: Stefan Romare


Okej ta det lugnt, jag ska förklara. Nicolai "dev1ce" Reedtz har varit på en lång sjukskrivning och vi vet inte när, eller om, den tar slut. Detta skulle fortfarande göra att Plopski troligen får spela en mer passiv roll igen.

Detta då den troliga AWP-spelaren skulle vara es3tag. All cred till Love "phzy" Smidebrant. Han har spelat bra men han är inte en tier 1 spelare just nu. Speciellt när han inte har AWP så är han inte lika bra som en spelare som es3tag med rifle.

Men kan es3tag ens spela AWP? Ja det kan han. Han plockar upp den ibland i NIP när de känner att de vill ha två stycken AWP en runda. Dessutom spelade han med den gröna bössan en period när han var i Cloud9.

Hans stil av AWP var en mer passiv sådan, tänk er Dmitry "sh1ro" Sokolov eller till och med dev1ce istället för Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Ilya "m0NESY-" Osipov. Något är säkrare att ha när man inte har en superduper AWP-spelare.

Vems plats borde Brollan ta?

1934 personer har röstat

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..