×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

cArn om situationen med Brollan: "Inte vad vi förväntade oss"

1
Fnatics sportchef ville inte berätta alltför mycket om vad som händer kring Ludvig "Brollan" Brolin.
Under gårdagen gästade Fnatics svenska sportchef Patrik "cArn" Sättermon podcasten HLTV Confirmed för att prata om Fnatics framtid. Ett ämne som många fans förstås varit nyfikna på är den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolins status i laget.

Samma dag som Fnatic skulle ställa upp i de öppna Major-kvalen meddelade organisationen kortfattat att man "på grund av oförutsedda händelser" tvingades ställa upp utan Brollan i femman. Sedan dess har 19-åringen inte spelat några tävlingsmatcher alls för laget.

I gårdagens podcast avslöjar cArn att det är Brollans beslut att inte spela för Fnatic för närvarande. Mer än så ville sportchefen inte avslöja.

— Vad jag kan säga är att vi blev förvånade på måndagen, dagen som de öppna Major-kvalen började, att inte kunna ställa upp med Brollan för att han önskade något annat. Vi har försökt att stötta det så mycket vi kan samtidigt som vi försökt se efter våra egna intressen och kvala in till till Majorn. Det är vad jag känner mig bekväm med att säga just nu, sade cArn.

— Det är inte idealiskt. Det är inte vad vi förväntade oss. Det finns historia där men det finns också mycket respekt och kärlek så det är helt lugnt. Om en spelare vaknar en dag och inte vill spela och tävla för ett lag måste man som sportchef leva med det.



Kort efter Fnatics besked om att Brollan var utanför laget började transferrykten att omgärda spelaren. Enligt uppgifter till CS:GO-sajten HLTV ska det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas lagt ett bud på över sex miljoner kronor för spelaren, ett bud som Fnatic sedermera ska ha tackat nej till, enligt uppgifter till nyhetssajten Jaxon.

På frågan om det pågår förhandlingar gällande Brollan med ett annat lag var cArn fåordig.

Utifrån vad du sade låter det som att det pågår förhandlingar mellan Fnatic och en annan organisation?
— Jag har inte sagt det.

Men pågår det förhandlingar med ett annat lag?
— Jag kommer inte att svara på det. Flera lag är duktiga på att sprida information för att skapa inflytande, men det är ingenting som jag kommer att göra.

Tror du att vi kommer att få se Brollan tillbaka på servern någon gång snart?
— Jag har ingen kontroll över det.

Trots att laget tvingades klara sig utan Brollan lyckades Fnatic kvala in till de stängda Major-kvalen. I förra veckans ESL Pro League lyckades Fnatic, trots att man spelade med tre inhoppare, säkra en plats i turneringens slutspel.

Se hela intervjun med cArn i spelaren nedan:


Artikelbild: Kalle Strömgren

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..