×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Virtus.pro säkrar en plats i WESG:s regionala finaler

2
Veteranerna i Virtus.pro säkrade under fredagskvällen den sista polska platsen till WESG:s regionala finaler. Detta efter att de besegrat Check-Point och Pride.
Det polska kvalet till WESG:s europeiska och östeuropeiska finaler startade redan under torsdagskvällen, men efter att arrangörerna hittade ett VAC-bannat konto tillhörande en spelare i Venatores, så diskvalificerades laget. Ett extrakvalet anordnades för att få fram en ersättare för Venatores, som spelades under fredagskvällen. Det var Virtus.pro som visade sig starkast efter vinst över Check-Point i kvartsfinalen samt Pride i semifinalen, 2-1.

Finalen i det polska kvalet har ännu inte spelats, där Virtus.pro ska ställas mot landsmännen i AGO. Arrangörerna har meddelat att matchen, som kommer avgöra vilket av lagen som får högre seedning, kommer att spelas inom kort.

Resultat och bracket för det polska-kvalet
WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..