×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Venatores diskvalificerade från WESG — Patitek VAC-bannad

1
Det polska laget Venatores har blivit diskvalificerade från WESG:s regionala finaler. Det har framkommit att Patryk "Patitek" Fabrowski har en VAC-ban på ett av sina konton.
Venatores lyckades under torsdagskvällen säkra den första polska platsen i WESG:s europeiska och östeuropeiska finaler. På vägen dit fick laget ta sig an bland andra Virtus.pro och Pride. Nu i efterhand har arrangören, Starladder, upptäckt att den polska spelaren Patryk "Patitek" Fabrowski har ett VAC-bannat konto. Detta går emot turneringsreglerna och har lett till en automatisk diskvalificering.

Alla resultat från deras matcher kommer att strykas och samtliga matcher från deras sida av slutspelsträdet kommer att spelas om. Detta betyder att Izako Boars, Check-Point Team, Virtus.pro och Pride får en andra chans att kvala till Barcelona.

Extrakvalet kommer att spelas som följer:
Polen Izako Boars vs. Polen Check-Point Team
Virtus.pro vs. PolenVinnare av M1
Pride vs. Polen Vinnare av M2

Starladder gick under fredagkvällen ut och förklarade situationen
WESG

Artikelbild: facebook.com/patitekhehe

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..