×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Dreamhack offentliggör grupper och schema för Denver-stoppet

1
Arrangörerna bakom Dreamhack Open Denver har gått ut med grupperna samt schemat för helgens turnering. Cloud9 går in som favoriter och samtliga europeiska lag delar grupp.
Dreamhack har offentliggjort grupperna samt schemat för dess CS:GO-turnering i Denver, USA. Bland de deltagande lagen finnes Cloud9, Mousesports och tyska BIG. Samtliga lag har blivit uppdelade i två grupper med fyra lag i varje. Dessa kommer kämpa om slutspelsplatser, som går till de två toppande lagen i varje grupp. Gruppspelet kommer spelas över ett dubbelt slutspelsträd, bäst av en karta, till och med eliminering- samt avgörande matcher då dessa spelas bäst av tre kartor.

När slutspelsfasen drar igång förändras slutspelsträdet till ett enkelt och varje match kommer spelas bäst av tre kartor. Gruppspelet börjar på lördag 20:00 och pågår i sammanlagt två dagar. På söndag, den 22 oktober, spelas semifinalerna och under natten till måndag väntas vinnaren koras.

Samtliga europeiska lag hamnade i samma grupp.
Samtliga europeiska lag hamnade i samma grupp.

Fullständigt schema och information
denver.dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..