×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

LDLC ersätter Hellraisers i Denver

1
Dreamhack Opens kommande stopp i Denver har drabbats av avhopp. En av Hellraisers spelare har inte lyckats säkerställa sitt visum i tid och laget har då valt att stå över turneringen.
Hellraisers kommer inte att spela under helgens Dreamhack Open i Denver, USA. Orsaken ska vara att Özgür "woxic" Eker inte lyckats säkerställa sitt visum i tid. Anledningen till att den turkiska spelaren inte lyckats säkra sitt visum ska vara det försämrade förhållandet mellan Turkiet och USA. Detta ska ha komplicerat ansökan och resulterat i att spelaren inte lyckats få det i tid för turneringen.

Det blir alltså inget Dreamhack för Hellraisers, som skulle ha blivit Ekers första turnering med laget. Organisationen sägs även inte vilja ta in en ersättare och hoppar därför över turneringen. Arrangören har nu offentliggjort att det är LDLC som får ta platsen och fullbordar därmed deltagarlistan.

Dreamhack släpper nyheten via Twitter
Twitter
Deltagarlista för Dreamhack Opens stopp i Denver
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..