×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSBrasilien

Immortals klarar EPL-platsen tack vare nödlösning

1
Tack vare en nödlösning från Immortals sida får organisationen behålla sin plats i den sjätte säsongen av ESL Pro League. Laget plockar upp två av Tempo Storms brasilianska spelare och tills João "Horvy" Matheus Rodaczynski Horvath tagit emot sitt visum kommer femmans coach agera inhoppare.
Förra veckan begärde Henrique "HEN1" Teles och Lucas "LUCAS1" Teles att bli bänkade från Immortals som följd av att Vito "kNg" Giuseppe tvingats lämna. Detta innebar inte bara att laget kan mista sin majorplats utan även att de tvingats ta till en nödlösning för att behålla sin ESL Pro League-plats. Arrangörerna har tillåtit laget att plocka bort spelare från startfemman, för att ersätta dem.

Teles-bröderna ersätts av Tempo Storm-spelarna Bruno "shz" Martinelli och Lucas "Destinyy" Bullo. Då organisationens sjätte spelare João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath ännu inte fått tillåtelse att äntra USA kommer lagets coach, Rafael "zakk" Fernandes, spela i hans ställe. Det finns ännu ingen information kring om den nya femman endast kommer spela för organisationen i EPL, eller om de kommer skriva på för att bli Immortals nya lag.WESA och ESL uppdaterade regelverket för ESL Pro League.
eslgaming.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..