×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBrasilien

kNg talar ut: "Jag ville hjälpa mitt lag"

1
Den tidigare Immortals-spelaren Vito "kNg" Giuseppe har skrivit ett öppet brev via Facebook där han förklarar vad som egentligen hände i Montreal, Kanada, samt lagets interna problematik.
Vito "kNg" Giuseppe har talat ut kring problematiken bakom kulisserna i Immortals. I en längre post via sin Facebooksida förklarar den tidigare Immortals-spelaren bland annat att stora delar av laget var försenade till Dreamhack Open Montreal-finalen på grund av nattliga aktiviteter. Enligt Giuseppe hade de dock inte festat under natten, vilket de blev anklagade för, utan spelat kort.

"zakk, HEN1, LUCAS1 och jag spelade kort i tvillingarnas rum och pratade om matchen mot CLG. Klockan ett på morgonen återvände jag och zakk till vårt rum. Jag ska vara ärlig, jag kunde inte somna förrän sju på morgonen. Vi vaknade 9:30 och vi var redan försenade till matchen. Efter lunch bestämde vi oss för att vila lite."

Den brasilianska stjärnan hamnade även i blåsväder då han öppet hotade Pujan "FNS" Mehta. Orsaken till detta ska vara hans häftiga temperament i samband med att han ansåg att laget blev felaktigt anklagade för att vara bakfulla. Han menar också att han inte blivit informerad kring sin avstängning från organisationens håll samt att tvillingarna, Henrique "HEN1" Teles och Lucas "LUCAS1" Teles, bett honom spela trots att han egentligen inte hade tillåtelse.

"Jag var arg för att ingen från organisationen hade berättat det för mig. De förlorade den första kartan, LUCAS1 och HEN1 bad mig spela och sa att de skrivit med Nick Phan [Immortals VD] som hade gett mig tillåtelse att spela. Det var klart jag skulle spela, det var ett kval till Epicenter, ett stort event. Efter att jag såg mina lagkamrater förlora, bestämde jag mig för att spela trots lagget. Jag ville hjälpa mitt lag. Efter matchen läste jag Nicks inlägg på Twitter. Han ringde mig sen och sa att det var över."

Enligt Giuseppe stod inte majoriteten av spelarna bakom organisationens beslut att plocka in en sjätte spelare, João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath, samt att han kände sig sviken av vissa lagkamrater.


Läs hela uttalandet, fritt översatt till svenska av Fragbite


"Efter Dreamhack Montreal återvände jag till Brasilien och var tillsagt att jag skulle bli bestraffad. Men de berättade aldrig för mig vad straffet skulle bli, mötet skulle hållas efter matchen mot CLG. När jag gick in i lagets gruppchatt skrev jag att jag skulle spela mot CLG trots lagget. 10 minuter senare berättade Lucas "steel" Lopes att jag inte skulle ha möjligheten att spela då jag var avstängd under en månads tid.

Jag var arg för att ingen från organisationen hade berättat det för mig. De förlorade den första kartan, Lucas "LUCAS1" Teles och Henrique "HEN1" Teles bad mig spela och sa att de skrivit med Nick Phan [Immortals VD, reds. anmärkning] som hade gett mig tillåtelse att spela. Det var klart jag skulle spela, det var ett kval till Epicenter, ett stort event. Efter att jag såg mina lagkamrater förlora, bestämde jag mig för att spela trots lagget. Jag ville hjälpa mitt lag. Efter matchen läste jag Nicks inlägg på Twitter. Han ringde mig sen och sa att det var över.

De fick reda på att jag spelat för Immortals och att mitt arbetsvisum (vilket var försenat) inte var klart. Jag äntrade landet med ett turistvisum... Jag fick inte komma in och jag tvingades återvända till Brasilien. Jag hölls kvar i två dagar innan jag kunde återvända.

Rafael "zakk" Fernandes, HEN1, LUCAS1 och jag spelade kort i tvillingarnas rum och pratade om matchen mot CLG. Klockan ett på morgonen återvände jag och zakk till vårt rum. Jag ska vara ärlig, jag kunde inte somna förrän sju på morgonen. Vi vaknade 9:30 och vi var redan försenade till matchen. Efter lunch bestämde vi oss för att vila lite. Vi skulle träffas 15:30 (finalen var schemalagd till 17:00).

zakk var väldigt sjuk, så han somnade, medan HEN1 gick till vårt rum där vi såg den andra semifinalen. HEN1 somnade också medan jag höll mig vaken, och sedan meddelade steel oss att vi skulle spela en timme efter den pågående matchen. Jag visste att det skulle vara tidigare än fem. Jag borde stannat vaken, men jag tänkte att jag skulle kunna ta en tupplur och att vi skulle ha gott om tid eftersom den första semifinal-kartan fortfarande spelades.

zakk och jag vaknade 15:30 och vi sprang till arenan. Vi var framme 15:40 och, för första gången, var vi försenade. Det var bara fem minuter, det hade varit bra att inte förstöra finalen... Men ja, regler är regler. Vi var ledsna över allt som hänt och vi var tvingen att lyssna på alla skämt om att vi var fulla. Vi tycker verkligen om att festa, men vi gick inte ut den kvällen.

Min reaktion var såklart impulsiv eftersom det var en stor lögn. Vi hade redan blivit kritiserade för något vi inte gjort. Förlora en turnering eftersom du försov dig? Det är oerhört fel, såklart, men att förlora för att du varit ute och druckit är en helt annan historia. Vårt förhållande [till organisationen] var uppenbarligen inte så bra efter majorturneringen. Vi begärde en värdering som aldrig möttes, sedan kontrakterades João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath, ett beslut som de flesta av spelarna inte stod bakom.

Precis som Noah skrev, heder > allt. Heder skulle vara att berätta för mig att jag var avstängd eftersom, för mig, är heder att bära sitt lags tröja med all vilja och engagemang. Men till skillnad från dig står jag inte och dömer eller kritiserar dig. Precis som jag så gör du misstag och jag hoppas dig allt det bästa, för allt du gjorde för oss.

Jag var ledsen över videon där steel och Ricardo "boltz" Prass sa att de inte visste om vi gått ut. Det var f*cked up. De visste att vi inte hade gått ut och de tackade mig inte ens för vad jag gjort för dem. Precis som det var min skyldighet efter problemen med mitt visum. Jag vill verkligen att vi håller ihop, oavsett Immortals hjälp, vilken var väldigt stor. Bara vi sju (spelarna, zakk och vår videoredigerare Ricky Gonzalez) vet vad vi gick igenom för att ta majorplatsen. Oavsett organisationen skulle vi stanna tillsammans, men vissa personer föredrog Immortals framför laget.

Jag förstår deras val men, enligt mig, var det inte det bästa. Vårt lag är väldigt bra och vi hade lyckats få de bästa resultaten i våra karriärer. Counter-Strike har alltid varit mitt liv, jag har kämpat hårt för att vara där jag är idag. Jag har alltid haft det här explosiva temperamentet. Jag var redan arg för vad som hade hänt och att lyssna på att vi var bakfulla gjorde att jag tappade temperamentet helt. Jag gjorde ett misstag. Men det kommer inte göra att jag ger upp. Spelet är inte slut."

Källa: Facebook

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..