×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Immortals drar sig ur Epicenter-kvalet — Liquid avancerar

1
Immortals har dragit sig ur det nordamerikanska Epicenter-kvalet då de inte har möjligheten att delta med den laguppställning de äntrade kvalet med. Team Liquid, som var Immortals nästa motståndare, har per automatik avancerat till slutspelsfasen.
Immortals har, enligt HLTV.org, dragit sig ur det slutna kvalet till Epicenter där de väntades möta Team Liquid i sin grupps vinnarmatch. Nyheterna kommer bara dagar efter att Vito "kNgV" Giuseppe blivit tvingad att lämna organisationen. Under gårdagen spreds rykten kring att även bröderna Teles önskas lämna organisationen, vilket skulle innebära att Immortals mister sin legend-status inför nästa major.

Eftersom Immortals inte kan delta med större delen av den laguppställning de äntrade kvalet med, hade Epicenter tvingats diskvalificera laget. Nu när Immortals självmant dragit sig ur innebär detta att Liquid per automatik vunnit den kommande matchen och därmed avancerar till slutspelet.

HLTV var först med att rapportera kring nyheterna.
hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..