×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Stark insats tar Fnatic till Eleague-slutspel

6
De var piskade att vinna två raka bäst av tre-matcher mot tufft motstånd. Nu står det klart att Fnatic klarade av den uppgiften och därmed kniper den fjärde platsen till slutspelsfasen av Eleague CS:GO Premier.
Efter en svidande förlust mot North i gruppens öppningsomgång tvingades Fnatic att vandra den långa vägen för att ha en chans till en slutspelsplats. Första hindret på vägen var inga mindre än ESG Tour Mykonos-vinnarna Mousesports, som visade upp ett riktigt starkt spel under förra veckans grekiska turnering. I nattens match var det däremot svenskarna i Fnatic som öppnade matchens bäst då de vann öppningskartan, Train, med hela 16-5.

Mousesports svarade direkt genom att vinna en jämn drabbning på Mirage, som avgjordes först i runda 29. Lika många rundor tog det innan matchen avgjordes, det då Fnatic vann avslutande Cobblestone.

Avgjort efter två kartor

Vinsten mot Mousesports innebar att endast ett hinder återstod innan Fnatic kunde boka en returresa till Atlanta för slutspelet. Det handlade om de brasilianska majorfinalisterna Immortals, som också de förlorade mot North under den första speldagen. Även den här gången började matchen mot Train, och precis som mot Mousesports var det Fnatic som visade sig vara det bättre laget. Kartan slutade 16-10 till svenskarna som sedan kunde säkra avancemang genom att vinna en jämn drabbning på Inferno (16-14).

Det innebär att den andra veckan av Eleague CS:GO Premier är avslutad. Nästa vecka blir det mer svenskt deltagande då Ninjas in Pyjamas kliver in i turneringen tillsammans med bland andra Virtus.pro och Cloud9.

Elimineringsmatch, Grupp B


Gruppavgörande, Grupp B


Hälften av turneringens fyra grupper har spelats färdigt
Liquipedia

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..