×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Tufft läge för Fnatic efter jämn match mot North

1
Den andra veckan av Eleague CS:GO Premier är igång och med det har även Fnatic gjort entré i turneringen. Tyvärr blev det förlust, med minsta möjliga marginal dessutom, och nu är det vinna eller försvinna som gäller för svenskarna.
Det var danska North som stod för motståndet då Fnatic klev in i Eleague CS:GO Premier under natten mot lördagen. Matchen utspelade sig på Mirage och efter den första halvan hade North skaffat sig en 9-6-överläge. Spänningen höll sedan i sig ända in till den sista rundan då North slutligen avgjorde matchen med siffrorna 16-14.

North blev lite senare det första laget i grupp B att säkra en slutspelsplats då de vann morgonens vinnarmatch mot Immortals. Även i det fallet blev det en jämn match som avgjordes först i runda 42.

Två raka krävs för avancemang

För Fnatics del väntar en tuff utmaning då laget behöver vinna två raka matcher för att lägga vantarna på gruppens andra slutspelsbiljett. Det första hindret på den resan är inga mindre än de nyblivna ESG Tour Mykonos-mästarna Mousesports. Skulle Fnatic vinna mot Mousesports väntar Immortals som det sista hindret.

Elimineringsmatch, Grupp B


Faze Clan och G2 Esports gick vinnande ur förra veckans grupp
Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..