×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack Masters Malmö igång — SK och Astralis turneringens första vinnare

1
Överraskningarna uteblev då Dreamhack Masters Malmö drog igång vid lunchtid på onsdagen. De båda storfavoriterna SK Gaming och Astralis kunde enkelt vinna sina respektive öppningsmatcher.
SK Gaming ställdes mot turneringens asiatiska representanter, B.O.O.T-dreamscape - vars chanser att åstadkomma någon sorts skräll i Malmö dömts ut helt redan på förhand. Någon skräll blev det inte heller tal om då de ställdes mot SK på Mirage, med det brasilianska laget startandes som försvarare. SK vann den första halvan med hela 13-2. Efter sidbytet blev det sedan raka vägen till segern för de regerande världsettorna.

Klar seger även för Astralis

Ett liknande resultat fick vi se i den första omgångens andra match. Det handlade om mötet mellan danska Astralis och Renegades, med den svenske spelaren David "Jayzwalkingz" Kempner i laget. Renegades lyckades endast få med sig två rundor som det anfallande laget och behövde en bra start på den andra halvan för att ens ha en chans att snygga till siffrorna något. Någon sådan start blev det dock inte. I stället fick vi se Astralis vinna två raka rundor, vilket gav laget hela 13 matchrundor. Två rundor senare var matchen avgjord.

Detta innebär att både B.O.O.T-dreamscape och Renegades hänger löst, ytterligare en förlust senare idag och det är färdigspelat för den här turneringen.


Resultat från omgång 1

Omgång 2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..