×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Natus Vincere och North med varsin vinst — dags för nya Fnatic att göra entré

1
Natus Vincere fick en bra start på turneringen i Malmö då laget besegrade Virtus.pro på Inferno. Ett annat lag som visade sig vara starka på just Inferno var danska North.
I dagens tredje match fick vi se en, på förhand, intressant drabbning mellan Virtus.pro och Natus Vincere. Med hjälp av en pigg Oleksandr "s1mple" Kostyliev var det ett anfallande Na`Vi som öppnade matchen bäst. Det ukrainsk-ryska laget vann den första halvan med övertygande 11-4. Efter en något utdragen paus, då vissa tekniska problem åtgärdades, kunde Na`Vi effektivt sätta stopp för polackernas försök att ta sig tillbaka in i matchen. Det blev i slutändan en komfortabel 16-4-seger för Na`Vi.

Jämnaste matchen hittills

Även den andra matchen för grupp A, mellan Cloud9 och North, avgjordes på Inferno. Amerikanerna i Cloud9 började som det försvarande laget och var även det lag som tog ett tidigt kommando. North kunde dock slå tillbaka och matchen utvecklades till den jämnaste vi sett hittills under turneringen. Danskarna lyckades dock vända på steken och vinna matchen med 16-10. Stor segerorganisatör var nyförvärvet Valdemar "valde" Vangså, som radade upp hela 29 elimineringar under matchen.

Resultaten innebär att vi kommer att få se Virtus.pro ta sig an B.O.O.T-dreamscape samtidigt som Cloud9 får gå en match mot Renegades i kvällens elimineringsmatcher.


Resultat från omgång 2

Omgång 3

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..