×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Vexed testar svenskfyllt lag — pyth agerar stand-in

1
Vexed Gaming öppnar portarna för ett nytt lag bestående av tre svenska och två litauiska spelare. Laget spelade under organisationens fana under Legend Series #3.
I dagarna ställdes många frågor när Jacob "pyth" Mourujärvi deltog i Legend Series #3 tillsammans med en ny femma, under namnet Vexed Academy. Fragbite tog kontakt med organisationens VD, Mark Weller, för att få klarhet i situationen.

"Vi har just nu en överenskommelse att supporta laget under två turneringar. Efter dessa turneringar kommer vi diskutera möjligheterna att fortsätta med ett längre kontrakt", kommenterade Weller till Fragbite under helgen.

Laget består av tre svenska spelare samt två från Litauen och har under Vexed fana deltagit i Legend Series #3 samt Home Masters, då med en annan startfemma. Då bestod laget av Tim "DEFINE" Möller, två andra svenskar samt två estländska spelare.

Vexed Academy - Legend Series #3

Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Tim "DEFINE" Möller
Sverige Rasmus "kreaz" Johansson
Litauen Rokas "EspiranTo" Milasauskas
Litauen Aurimas "Kvik" Kvakšys

Om Mourujärvis resa med Vexed fortsätter återstår att se, men hans lag håller sig ännu kvar i gruppspelsfasen av Legend Series #3. Turneringen spelas online och har en prispott på 827 dollar, motsvarade cirka 6 822 kronor.

Uppdatering:

13-08-2017 21:00
Enligt Weller var ovanstående spelare en del av organisationens akademilag, något han sedan ändrade sig om och ställde Mourujärvi som stand-in. Den svenska spelaren och Rasmus "kreaz" Johansson gav vidare information som visade att femman endast spelat som en mix under turneringens gång och att laget inte alls var en del av någon akademisatsning.

Den enda spelaren i laget som har något att göra med akademisatsningen är Tim "DEFINE" Möller, som enligt sin Twitter spelar för organisationens akademilag. Det vill säga att resterande spelare inte är en del av akademilaget.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..