×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSCIS

Na`Vi nere på tre — tappar GuardiaN och seized

3
Efter ett tumult läge i CIS-regionen har det nu visat sig att Natus Vincere var först ut med spelarbyten. Det är inga mindre än Ladislav "GuardiaN" Kovács och Denis "seized" Kostin som har besultat att lämna den ukrainska organisationen i hopp om ett bättre hem.
Anledningen till beslutet sägs komma från den undermåliga prestation laget haft i tidigare skeden. Efter segern i ESL One New York 2016 har laget fortsatt att prestera under förväntan och inga fler chanser gavs efter att laget misslyckats kvarhålla sin “Legends”-status.

Mer information kring de ersättande spelarna nämns inte i dagens utsläpp utan kommer att bekräftas inom snar tid.

Laget har just nu semester och kommer inte att spela någon officiell match förrän mitten av augusti då ESL Pro League drar igång. Seized sågs senast med Nikola "NiKo" Kovač i en bild på Twitter samtidigt som att GuardiaN ser ut att vara påväg till sin smekmånad. Vilket lag GuardiaN och seized hamnar i står fortfarande okänt men det är numera ett faktum att Natus Vincere är nere på 3 man och kommer inom snar framtid tillkännage sina sista två.

Natus Vincere

Ukraine Ioann "Edward" Sukhariev
Russia Egor "flamie" Vasilyev
Ukraine Aleksandr "s1mple" Kostyliev

Ukraine Andrey "Andi" Prokhorov (Coach)

Ett uttalande från Na’Vi’s VD Yevhen Zolotarov kring situationen finns publicerat på YouTube och kan ses nedan med engelska undertexter.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..