×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

dennis och olofmeister ryktas bort från Fnatic — ersätts av Golden och Lekr0

2
Källor menar att Olof "olofmeister" Kajbjer och Dennis "dennis" Edman är på väg ut ur Fnatic för att ersättas av organisationens akademispelare, Maikil "Golden" Selim, samt Jonas "Lekr0" Olofsson. Kajbjer och Edman placeras i Faze Clan respektive Godsent, enligt källorna.
Enligt den franska esportsidan Flickshot.fr är det åter dags för en svensk shuffle. Förra gången detta hände gick Fnatic-trion Jesper "JW" Wecksell, Robin "flusha" Rönnquist och Freddy "KRiMZ" Johansson till Godsent medan Fnatic erhöll Jonas "Lekr0" Olofsson, Simon "twist" Eliasson och John "wenton" Eriksson som tog Mathias "Pauf" Köhlers plats.

Johansson och Olofsson gick, trots förändringarna, snabbt tillbaka till sina forna femmor. Eriksson blev ersatt av Joakim "disco doplan" Gidetun men det tog inte lång tid innan resterande medlemmar valde att återvända till sina tidigare organisationer, med Gidetun som ersättning för Köhler i Godsent.

Enligt källor ska det nu vara Olof "olofmeister" Kajbjer och Dennis "dennis" Edmans tur att lämna Fnatic. Ersättarna ska, enligt källorna, vara Fnatic Academy-spelaren Maikil "Golden" Selim samt Olofsson där den förstnämnda ska ha en säker plats i laget med tanke på hans position som akademispelare.

Källorna menar att Godsent och Fnatic är i samtal kring ett byte mellan Olofsson och Edman, vet vill säga att Edman väntas bli en del av Godsent inför kommande säsong. Gällande Kajbjers situation menar källorna från Flickshot att han hamnar på bänken tills han funnit ett nytt hem medan Don Haci menar att Kajbjer troligtvis kommer gå till Faze Clan för att ersätta Fabien "kioShiMa" Fiey. Om ryktena är sanna skulle de tre femmorna se ut som följer;

Fnatic

Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Robin "flusha" Rönnquist
Sverige Freddy "KRiMZ" Johansson
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson (Coach)

Godsent

Sverige Markus "pronax" Wallsten
Sverige Andreas "znajder" Lindberg
Sverige Joakim "disco doplan" Gidetun
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Dennis "dennis" Edman

Storbritannien Graham "messioso" Pitt (Coach)

Faze Clan

Norge Håvard "rain" Nygaard
Danmark Finn "karrigan" Andersen
Bosnien Nikola "NiKo" Kovač
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács
Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer

Sverige Robert "RobbaN" Dahlström (Coach)

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..