×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

BIG drar sig ur ESL Meisterschaft

1
BIG väljer att inte försvara sin ESL Meisterschaft-titel efter en schemakonflikt med Eleague CS:GO Premier, där laget nu lägger sitt huvudfokus.
BIG har gått ut med att de drar sig ur ESL Meisterschaft på grund av en schemakonflikt. Det tyska laget vann ligans vårupplaga, 2-1 över Alternate Attax, och skulle möta Euronics i semifinalerna den 5 augusti. Matchvinnaren avancerar till säsongsfinalen på Gamescom i Köln, Tykland, den 26 augusti.

Konflikten ska grundas i att säsongsfinalerna spelas samma datum som det europeiska kvalet till Eleague CS:GO Premier 2017. Fatih "gob b" Dayiks femma tvingades därmed välja om de ville försvara sin Meisterschaft-titel, eller kvala till den nordamerikanska turneringen. Panthers, som egentligen hamnade på en femteplats i den tyska ligan, ersätter BIG i semifinalerna.

"Det kommande kvalet till Eleague är väldigt viktigt för oss, och den minsta förseningen på Gamescom kan ge oss en förlust på walkover. Vi skulle dessutom behöva spela i en konstig struktur, i en obekant miljö. Såklart kan vi inte garantera att vi vinner kvalet, men vi måste hålla våra chanser höga och vi behöver de bästa möjliga förutsättningarna för att kunna representera er i USA.

Vi ber om er förståelse. Det var allt annat än lätt för oss, och vi kan inte skylla på ESL då den tyska mästerskapsfinalen har varit bestämd i flera månader", kommenterade BIGs manager Christian Lenz via organisationens webbsida.

Upp till 512 europeiska lag kommer slåss om en plats i Atlanta den 26-27 augusti, där de två toppande lagen kommer avancera till huvudturneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..