×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Fnatic och Gambit möts i fredagens första kvartsfinal

4
Det blir Gambit som kommer att stå för motståndet då Fnatic kliver in i slutspelet av PGL Major Krakow på fredag. Därefter spelas ytterligare ett par matcher under dagen innan den sista, mellan North och Virtus.pro, avgörs på lördag.
Swiss-delen av årets andra majorturnering är över. Detta innebär en spelledig dag för de åtta slutspelslagen innan kvartsfinalerna tar vid på fredag. För svensk del blir det att åka av direkt då Fnatic möter Gambit i slutspelets första match. Starttid för den matchen är satt till klockan 13:00.

På samma halva av slutspelsträdet som Fnatic återfinns också två av turneringens storfavoriter, SK Gaming och Astralis. Dessa två stjärnlag möts nämligen i turneringens andra kvartsfinal och redan där kommer alltså en favorit att falla.




Ytterligare en kvartsfinal kommer att spelas under fredagen. Det är den mellan de båda nykomlingarna i majorsammanhang, BIG samt Immortals. Vinnaren av den matchen kommer sedan att få möta antingen North eller Virtus.pro i semifinal. Hemmalaget Virtus.pro kliver in i slutspelet först under dess andra speldag, detta då den fjärde kvartsfinalen är det som inleder lördagen.




Vill ni veta mer om hur lagen tog sig till slutspel hittar ni samtliga resultat i vår tittarguide. Ni kan också bläddra igenom sajtens nyhetsarkiv.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..