×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Vinna eller försvinna när Fnatic ställs mot G2 i Krakow

1
Det är vinna eller försvinna för Fnatic i deras kommande match, där de ställs mot G2 Esports i kampen om en plats bland legenderna.
Det står nu klart att svenskhoppet i Fnatic ställs mot G2 Esports i sin avgörande gruppspelsmatch. Tittar vi lite i backspegeln kan vi konstatera att fransmännen inledde turneringen med en vinst mot Natus Vincere. Därefter blev det förlust mot Gambit Esports, vinst mot Cloud9 och så tidigare idag en förlust mot Astralis.

Fnatic å sin sida öppnade turneringen genom att besegra Flipsid3 Tactics. Därefter åkte de på två raka förluster, först mot Virtus.pro och sedan mot Astralis. Tidigare idag kom så lagets andra vinst för turneringen då de slog ut Natus Vincere, som även G2 alltså har besegrat i Krakow.

Sverige Fnatic vs. Frankrike G2 Esports

De andra två matcherna står mellan Flipsid3 Tactics och Immortals samt Virtus.pro och Cloud9.

Polen Virtus.pro vs. USA Cloud9
CIS Flipsid3 vs. Brasilien Immortals

Förutsättningarna inför denna avslutande omgång är väldigt enkel. Det lag som vinner respektive match är klara för slutspel, övriga lag har spelat färdig för denna majorturnering.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..