×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Mousesports utslagna efter förlust mot Cloud9

2
Trots en upphämtning under den första halvan, och senare en 11-7-ledning, föll Mousesports mot Cloud9 i onsdagens första match. Det betyder att Mousesports har spelat färdigt och får nu lämna majorturneringen i Krakow.
Mousesports, som började på den försvarande sidan på Train, bjöd tittarna på en riktig uppvisning redan i matchens första runda. Det multinationella laget fullkomligt satte effektivt stopp för anfallande Cloud9 utan att själva förlora en enda spelare. Amerikanerna hämtade sig dock direkt och vann den efterföljande ecorundan, vilket följdes upp av ytterligare två rundor deras väg. I matchens femte runda fick vi se Robin "ropz" Kool vinna ett en mot en-läge i kamp med Cloud9-spelaren Timothy "autimatic" Ta, därmed säkrade Mousesports sin andra runda i matchen.

Cloud9 stod sedan för ytterligare ett ryck och fem rundor senare var ställningen 7-3 till amerikanerna. Då vaknade plötsligt Mousesports på allvar. Laget kvitterade till 7-7 efter att ha vunnit fyra raka rundor och kampen halvtidsledningen var helt öppen. Den femtonde rundan gick slutligen till Mousesports, inte minst tack vare Tomáš "oskar" Šťastný som klev fram och eliminerade tre Cloud9-spelare med sin AWP.


Mousesports får en bra start

Mousesports fortsatte sedan på det vinnande spåret efter sidbytet. Laget började med att vinna deras andra pistolrunda i matchen, följt av båda ecorundorna, och gick upp i en 11-7-ledning. Där och då vände matchen på nytt. Ett fullt beväpnat Cloud9 vann halvans första vapenrunda och kunde därefter fortsätta vinna rundor. Förutom tidigare nämnda Ta klev även Jake "Stewie2k" Yip fram och hjälpte sitt lag att kvittera till 11-11.

Ytterligare en runda senare hade Cloud9 återtagit den ledning som de inte haft sen slutet av den första halvan. Amerikanerna fortsatte sedan att dryga ut ledningen, runda efter runda, och vid ställningen 14-11 hade detta satt sina spår i Mousesports ekonomi. Mousesports lyckades aldrig komma tillbaka och Cloud9 kunde slutligen vinna matchen med 16-11.



Mousesports blir därmed det första laget att slås ut ur turneringen under denna avgörande gruppspelsdag. Cloud9 däremot, de lever vidare och har fortsatt chansen att ta sig till slutspel.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..