×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Fnatic i måstematch — så spelas den fjärde Swiss-omgången

1
Idag går PGL Major Krakow in på den sista dagen av Swiss-gruppspelet och det väntas en hel del spännande matcher. För svensk del är det vinna eller försvinna som gäller redan från start då Fnatic ställs mot Natus Vincere i den fjärde omgången.
Fnatic är bara ett av sex stycken lag som riskerar att åka ut ur turneringen i den fjärde gången. Där syns också ett annat "Legends"-lag i i deras motståndare Na`Vi, men även kvartett "Challengers"-lag så som Cloud9, och Mousesports.

Lika många lag har sedan chansen att säkra en slutspelsplats. Dessa innefattar fyra stycken lag med "Legends"-status som de regerande majormästarna Astralis och favorittippade SK Gaming. För Astralis väntar ett tufft möte med de franska stjärnorna i G2 Esports, medan SK Gaming får spela ett brasilianskt derby mot Immortals.

Low




High




Efter att ovanstående matcher avgjorts finns det fortfarande kvar tre majorbiljetter att slåss om. Här får vi se vinnare från den fjärde omgångens "Low"-grupp ställas mot förlorarna i "High"-gruppens förlorare. Dessa direkt avgörande matcher är beräknade att dra igång klockan 19:00, svensk tid. Men märk väl att detta bara är hålltider.

Omgång 5, match 1
Omgång 5, match 2
Omgång 5, match 3

Har du missat något resultat från de två första speldagarna? Ingen fara, vi har samlat allt i vår tittarguide för turneringen.

Glöm inte heller att ni kan följa turneringen live med oss på Fragbite och den officiella, svenska majorsändningen de_couch
.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..