×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Spelarna kommer fram till att inte använda duckhopp-buggen under majorn

2
Diskussionen kring duckhopp-buggen har varit het på plats i Krakow, Polen, och under gårdagen gick spelarna ihop för att ta ett beslut kring dess tillåtelse under turneringen.
Under gårdagskvällen gick spelare och arrangörer samman för ett möte på plats i majorstaden Krakow, Polen, för att besluta kring duckhopp-buggens användning under turneringen. Lagkaptenerna Finn "karrigan" Andersen samt Gabriel "FalleN" Toledo var de drivande rösterna under mötets gång och under BIGs frånvaro ställdes den tyska femman mot väggen.

"Det är inte så här vi vill spela Counter-Strike, vi är 15 av 16 lag som inte vill spela på detta vis, det är spelförstörande", sa Toledo från SK Gaming under en hektisk konversion där spelare och personal från Valve samt PGL var involverade.

När Fatih "gob b" Dayik kom till arenan gick ett fåtal spelare från varje lag, samt personalen från Valve och PGL, bakom stängda dörrar för att avsluta diskussionen och efter ett längre möte kunde lagen ta ett beslut. Beslutet blev att buggen inte ska fortsätta användas under turneringens gång och Scott "SirScoots" Smiths, som höll en viktig roll under medlandet mellan spelarna, tweetade följande:

"Spelarna gick samman här under majorn. Alla lag har kommit överens om att de inte kommer använda duckhopp buggen. Fint att se spelarna komma fram till ett gemensamt beslut!"

PGL och Valve har sagt att de inte kommer införa en regel gällande buggen. Detta eftersom det är svårt att definera en regel så snart då regeln inte bara hade varit påtvingad utan även svår för administratörerna att förstå och se från deras plats bakom spelarna.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..