×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

G2 Esports och Astralis avrundar den första dagen med varsin seger

1
Den första dagens sista två matcher bjöd på ett par riktigt intressanta bataljer. Först fick vi se "Challenger"-laget G2 Esports besegra Natus Vincere innan de regerande majormästarna Astralis blev dagens sista vinnare då de slog Immortals.
I dagens näst sista match fick vi för första gången se samtliga 30 ordinarie rundor spelas innan avgörandet föll. Det såg dock ut att kunna bli en mycket mer ensidig historia då Natus Vincere vann den matchens första halva, som försvarare på Overpass, med hela 12-3. Trots det lyckades G2 komma tillbaka, gå om och slutligen alltså ta hem hela matchen. En stark vändning av G2 som därmed blev det tredje "Challenger"-laget att vinna en match.
Immortals satte hård press

Astralis, regerande majormästare sedan turneringsvinsten i Atlanta i slutet av januari, hade givits äran att kliva in i turneringen först i dagens sista match. Där ställdes de mot det brasilianska "Challenger"-laget Immortals. För den andra matchen i rad laddades Overpass på servern, och Astralis började som försvarare. Danskarna vann lyckades få med sig nio rundor till sidbytet, en bedrift som Immortals sedan kunde matcha. 15-15 efter full tid och matchen gick till förlängning. Väl där var det ändå Astralis som visade sig vara strået vassare.Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

På grund av tekniska problem hos Twitch kan vi inte länka eftersnacket från Astralis mot Immortals.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..