×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

Virtus.pro och SK ser till att "Legends"-lagen fortsätter vinna i Krakow

1
Halva den första dagen av PGL Major Krakow har passerat och det har blivit idel vinster för de lag som har "Legends"-status. Efter Gambit och Fnatic har nu även Virtus.pro och SK Gaming säkrat varsin vinst.
Virtus.pro ställdes i sin match mot det något orutinerade ryska laget Vega Squadron. Just bristen på rutin blev väldigt tydlig samtidigt som Virtus.pro spelade riktigt bra. Det polska laget dominerade matchen igenom och vann till slut med riktigt stora siffror.
Den fjärde matchen för dagen gick mellan de stora förhandsfavoriterna, tillika världsettorna, SK Gaming och utmanarlaget Penta Sports. SK såg ut att gå mot en riktig utklassning då de snabbt hade skaffa sig en imponerande 10-0-ledning. Penta lyckades dock komma tillbaka och på allvar utmana i slutet av matchen. Någon skräll blev det ändå inte i slutändan då SK kunde fälla avgörande i runda 29.
Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..