×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSSverige

Här är de inbjudna lagen till DreamHack Malmö — NiP och Fnatic deltar

3
DreamHack Masters Malmö är tillbaka med en andra upplaga och arrangörerna har nu offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till turneringen. Bland lagen finnes förra årets mästare, NiP Gaming, och Fnatic.
Tidigare idag offentliggjorde DreamHack vilka lag som accepterat inbjudningarna till DreamHack Masters Malmö som kommer spelas efter sommaren. Singaporianska B.O.O.T-d[S], som coachas av den tidigare Fnatic-spelaren Harley "dsn" Örwall, är sedan tidigare klara för turneringen och ytterligare tre kvalplatser väntas fyllas i början av nästkommande vecka.

Bland de inbjudna lagen finns förra årets mästare, NiP Gaming, samt Fnatic som båda kommer spela på hemmaplan. En annan svensk coach som kommer vara på plats, utöver Örwall, är Robert "RobbaN" Dahlström tillsammans med sitt Faze Clan. SK Gaming kommer även dem vara på plats för att jaga sin andra vinst här i Sverige.

DreamHack Masters Malmö

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Danmark Astralis
Danmark North
Brasilien SK Gaming
Brasilien Immortals
Polen Virtus.pro
Frankrike G2 Esports
Kazakhstan Gambit
Usa Optic Gaming
Cis Natus Vincere
Europa Faze Clan
Singapore B.O.O.T-d[S]
Jorden Nordamerikansk kvalplats
Europa Europeisk kvalplats
Europa Europeisk kvalplats

De tre återstående kvalplatserna kommer erhållas av två europeiska och ett nordamerikanskt lag. Det öppna kvalet väntas spelas den 9 juli och det slutna den 11 juli, för båda regionerna. Efter slutspelet kommer finalisterna i det europeiska kvalet och vinnaren av det nordamerikanska offentliggöras.


Turneringen har en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,13 miljoner kronor, och slutspelet kommer spelas framför publik direkt från Malmö Arena i Malmö, Sverige.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..