×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

B.O.O.T-d[S] klara för DreamHack Malmö

1
B.O.O.T-d[S] slog TyLoo, 2-1, i det slutna regionskvalet inför DreamHack Masters Malmö. Laget som coachas av Harley "dsn" Örwall kommer befinna sig i Malmö, Sverige, mellan den 30 augusti och 3 september.
Det slutna, asiatiska, kvalet inför DreamHack Masters Malmö är nu över och det var singaporianska B.O.O.T-d[S] som vann finalen över TyLoo, 2-1. Laget tog sig vidare via det öppna kvalet och på sin väg mot kvalfinalen slog de lag som Grayhound och ViCi. TyLoo slog bland andra RvN och TheMongolz på sin väg till mötet med den singaporianska femman.

Trots förlusten var det somebody och BnTeT som hade flest frags efter tre kartor, nämligen 62 stycken.
Trots förlusten var det somebody och BnTeT som hade flest frags efter tre kartor, nämligen 62 stycken.

B.O.O.T-d[S], som coachas av den tidigare Fnatic-spelaren Harley "dsn" Örwall, började kvalfinalen med att slå TyLoo på deras kartval, Cobblestone, 16-11. Den kinesiska femman besvarade det hela med att göra detsamma, 16-6, vilket ledde lagen till den tredje kartan, Train. Vid halvtid var det B.O.O.T-d[S] som stod i ledning, 12-3. TyLoo gjorde ett försök till comeback under andra halvan, men förlorade 8-16.

Kina TyLoo vs. Singapore B.O.O.T-d[S]
TyLoo: somebody, BnTeT, HZ, DD, Mo
B.O.O.T-d[S]: Benkai, ImpressioN, splashske, moxie, Tommy

Detta betyder att B.O.O.T-d[S] är det första laget som står klara för turneringen som kommer spelas mellan den 30 augusti och 3 september i Malmö, Sverige. Turneringen erhåller en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner kronor.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..