×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

ESEA Premier utökas — regionmästarna tar plats

2
ESL har valt att expandera ESEA Premier inför de två kommande säsongerna. Detta betyder att ytterligare tre lag kommer delta i ligan. Utökningen har att göra med att arrangörerna vill göra plats för de regionala mästarna.
ESEA Premier, även kallat Mountain Dew League eller MDL, expanderar från 24 till 27 deltagande lag. Förändringarna går i drift från och med nästa säsong, det vill säga säsong 26, vilket är samma säsong som polska Virtus.pro äntrar ligan.

Utökningen har att göra med att arrangörerna vill göra plats för mästarna i de regionala ligorna inom Europa. Ligorna vars toppande lag avancerar till nästkommande ESEA Premier-säsong är ESL UK Premiership och ESL Mistrzostwa i Polen. Inför säsong 27 kommer även mästarna av ESL Meisterschaft, ESL Championnat National samt ESL Spanish Masters adderas till ligan. Nedan finnes en lista med antalet lag som avancerar från varje division.

ESEA Premier Säsong 26

Europa 2 från ESL Major League
Storbritannien 1 från ESL UK Premiership
Polen 1 från ESL Mistrzostwa Polski
Europa 4 från ESEA Main

ESEA Premier Säsong 27

Tyskland 1 från ESL Meisterschaft
Frankrike 1 från ESL Championnat National
Spanien 1 från ESL Spanish Masters
Europa 4 från ESEA Main

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..