×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Immortals säkrar dagens andra brasilianska vinst

1
Det blir helbrasilianskt i vinnarmatchen för grupp A. Det står klart sedan Immortals besegrat mousesports under gruppspelet av DreamHack-turneringen i Jönköping.
Dagens tredje match, den mellan Immortals och mousesports, utspelades på kartan Cobblestone. Immortals började matchen på den försvarande sidan och vann de tre inledande rundorna. Därefter kom de att möta motstånd, för en stund. Sex rundor senare hade nämligen mousesports övertagit ledningen, då med siffrorna 5-4. Resten av den första halvan handlade dock uteslutande om brassarna som vann de kvarvarande fem rundorna och säkrade med det 10-5 till paus.

Den andra halvan fortsatte sedan som den första slutade. Immortals styrde spelet helt och hållet, något som gjorde att de inte tappade en enda runda som det anfallande laget. Slutresultatet, 16-6 till Immortals, innebär att vi har en helbrasiliansk vinnarmatch att se fram emot senare under kvällen.

Europa mousesports vs. Brasilien Immortals

Nu har det äntligen blivit dags för Fnatic att ta plats i spelarbåset, det samtidigt som Cloud9 bänkar sig i det andra. De båda lagen möts nämligen i den sista matchen av gruppspelets första omgång.

Sverige Fnatic vs. USA Cloud9

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..