×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

Immortals säkrar dagens andra brasilianska vinst

1
Det blir helbrasilianskt i vinnarmatchen för grupp A. Det står klart sedan Immortals besegrat mousesports under gruppspelet av DreamHack-turneringen i Jönköping.
Dagens tredje match, den mellan Immortals och mousesports, utspelades på kartan Cobblestone. Immortals började matchen på den försvarande sidan och vann de tre inledande rundorna. Därefter kom de att möta motstånd, för en stund. Sex rundor senare hade nämligen mousesports övertagit ledningen, då med siffrorna 5-4. Resten av den första halvan handlade dock uteslutande om brassarna som vann de kvarvarande fem rundorna och säkrade med det 10-5 till paus.

Den andra halvan fortsatte sedan som den första slutade. Immortals styrde spelet helt och hållet, något som gjorde att de inte tappade en enda runda som det anfallande laget. Slutresultatet, 16-6 till Immortals, innebär att vi har en helbrasiliansk vinnarmatch att se fram emot senare under kvällen.

Europa mousesports vs. Brasilien Immortals

Nu har det äntligen blivit dags för Fnatic att ta plats i spelarbåset, det samtidigt som Cloud9 bänkar sig i det andra. De båda lagen möts nämligen i den sista matchen av gruppspelets första omgång.

Sverige Fnatic vs. Usa Cloud9

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..