×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

CLG segrade över Gambit efter övertidsavgörande

1
Counter Logic Gaming har precis levererat vad som trots allt får kallas för en liten skräll. Det nordamerikanska laget besegrade vinnarna av DreamHack Winter 2016, Gambit Esports, efter förlängning.
Gambit, startande som försvarare på Overpass, fick en bra start på matchen mot Counter Logic Gaming. Efter att ha vunnit de tre inledande rundorna av matchen lyckades CLG knipa den första vapenrundan. Därefter vann ytterligare fem rundor och ställde sig därmed på en 8-1-ledning. CLG lyckades dock luckra upp östeuropéernas försvar vilket gav dem sex raka rundvinster. Gambit vann sedan den första halvans sista runda vilket gav dem en 9-6-ledning i halvtid.

Efter sidbytet fick vi se CLG säkra pistolrundan, bara för att sedan bli slagna i tre raka rundor. CLG påbörjade sedan en redig återhämtning då de först lyckades kvittera till 13-13, för att ett par rundor senare gå upp till matchboll med två rundor kvar att spela. Nordamerikanerna lyckades ta tillvara på sitt övertag, i stället fick vi se Gambit tvinga fram en förlängning.

Förlängningen visade sig sedan bara dra ut på det som redan såg ut att hända. CLG visade sig nämligen vara det starkare laget och tappade bara en runda innan de hade vunnit de fyra som krävs för en vinst. Därmed är Gambit, som är regerande DreamHack-mästare här i Jönköping, bara en förlust från att bli utslagna.

Kazakstan Gambit vs. USA CLG

Nästa kraftmätning står mellan det multinationella mousesports och brasilianska Immortals. Efter att den matchen har det blivit dags för Fnatic att göra entré, så häng kvar.

Europa mousesports vs. Brasilien Immortals

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..