×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Yoggi Yalla Cup-vinnarna plockas upp av Gatekeepers

1
Yoggi Yalla Cup-vinnarna i fightclub har fått en permanent plats i Gatekeepers efter lovande resultat. Robin "robiin" Sjögrens femma kommer debutera under HellCase Cup #5.
Det svenska laget kvalade till GeForce Cup 2017 tidigare detta år under namnet fightclub, men spelade turneringen under Gatekeepers fana. Laget chockerade när de slog ut PENTA på två kartor under kvartsfinalerna i Wrocław, Polen. Robin "robiin" Sjögrens femma slogs ut i semifinalen mot turneringsvinnarna i Space Soldiers.

I söndagskväll lyckades fightclub vinna Yoggi Yalla Cup 2017 över Atleterna, 2-0, tillsammans med Ali "Konshi" Abdulaziz Ali. Gatekeepers har nu valt att ge svenskarna en permanent plats i organisationen efter goda resultat och de kommer debutera under HellCase Cup #5.

"Det känns kul att vi fortsätter spela med varandra under namnet Gatekeepers, vi har kommit bra överens med dem och ser fram emot att jobba med dem. Motivationen är på topp och vi ser fram emot våra uppkommande matcher och turneringar. Vi känner att vi kan göra bra ifrån oss så det ska bli kul att se hur det går", berättar Linus "b0bbzki" Lundqvist för Fragbite.

Deras första match i HellCase Cup #5 spelas den 22 juni mot Timothée "DEVIL" Démolons MAXISAUCISSE. Utöver den franska femman kommer Gatekeepers dela grupp med Team Spirit och kazakstanska LOG.

Gatekeepers

Bosnien Benjamin "BENDJI" Söderena
Sverige Erik "zende" Sundeqvist
Sverige Robin "robiin" Sjögren
Sverige Linus "b0bbzki" Lundqvist
Sverige Saif "sayfisac" Jibraeel

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..