×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Epsilon och North Academy bland lagen till HellCase Cup #5

1
Den femte upplagan av HellCase Cup påbörjas under morgondagen med ett gruppspel innehållande North Academy, Epsilon eSports och Dennis "dipparn" Muslijevics Gatekeepers.
HellCase Cup är tillbaka med en femte upplaga som går av stapeln den 13 juni och avslutas den 17 juli. De deltagande lagen har blivit uppdelade i fyra grupper, som innehåller fyra lag var.

Gruppspelet kommer spelas i formatet bäst av tre kartor, round-robin. De två lag som gjort bäst ifrån sig under gruppspelet avancerar. De åtta lag som avancerar från gruppspelet kommer möta fyra inbjudna lag via ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor.

Grupp A

Serbien Binary Dragons
Polen PRIDE
Serbien eXtatus
Danmark Team123

Grupp B

Danmark North Academy
Europa Defusekids
Bulgarien Imperial
Ryssland Impossible

Grupp C

Bulgarien Outlaws
Sverige Epsilon eSports
Ryssland Spartak
Ukraina spray'n'pray

Grupp D

Sverige Gatekeepers
Ryssland Spirit
Frankrike MAXISAUCISSE
Kazakstan LOG

Lagen kommer spela om en prispott på 10 000 dollar, motsvarande cirka 87 150 kronor, varav det vinnande laget tar hem cirka 34 860k kronor. StarLadder erbjuder även det vinnande laget en plats i online-kvalet inför den fjärde säsongen av StarLadder i-League StarSeries, som spelas senare i år.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..