×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

mousesports och Cloud9 klara för DreamHack Summer

1
mousesports och Cloud9 kompletterar listan över inbjudna lag till DreamHack Open Summer. Turneringen är inte bara årets fjärde Open-evenemang, utan även mousesports andra LAN tillsammans med Robin "ropz" Kool.
DreamHack har offentliggjort de två sista lagen som tagit emot en direktinbjudan till DreamHack Open Summer. Tillsammans med nyförvärvet Robin "ropz" Kool kommer mousesports befinna sig i Jönköping för sitt andra LAN-event med det estländska stjärnskottet.

Det senaste laget som erhöll en direktinbjudan till turneringen var nordamerikanska Cloud9 som nyligen tog hem Subaru Invitational över SK Gaming, 2-0. Både mousesports och Cloud9 kommer även spela i ESL Pro League-finalerna som spelas i Dallas, Texas, i slutet av maj.

Nu har samtliga inbjudna lag offentliggjorts och de två sista platserna till turneringen kommer fyllas av ett europeiskt och ett nordamerikanskt lag. Dessa lag tas fram via ett slutet kval som spelas under morgondagen.

DreamHack Open Summer

Brasilien SK Gaming
Världen Immortals
Kazakstan Gambit
Sverige Fnatic
Europa mousesports
USA Cloud9
Europa EU Closed Qualifier
Världen NA Closed Qualifier

DreamHack Open Summer spelas den 17-19 juni direkt från Elmia i Jönköping, Sverige och har en prispott på 100 000 dollar, motsvarande cirka 877 900 kronor. Totalt åtta lag kommer delta i turneringen, sex direktinbjudna lag och två kvalificerade.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..