×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

SK Gaming klara för DreamHack Summer

1
Efter en utomordentlig start i Australien har nu SK Gaming offentliggjorts som det första klara laget inför DreamHack Summer 2017 i Jönköping, Sverige.
Det är minst sagt en hektisk turneringssäsong med DreamHack Austin som nyligen avslutades med vinst till Gambit och IEM Sydney inleddes under natten. Det blir dock ingen lång paus för deltagande SK Gaming, som tillsammans med Astralis toppade efter första turneringsdagen i Australien.

Gabriel “FalleN” Toledos femma är nu klara för Sverige, närmare bestämt DreamHack Summer 2017, vilket offentliggjordes av arrangörerna under onsdagskvällen. Den brasilianska stjärnfemman är det första av åtta lag som offentliggjorts inför turneringen. Senast laget befann sig i Sverige för en turnering spelade de under Luminosity Gaming och deltog i DreamHack Masters Malmö 2016, dessvärre åkte de ut redan i gruppspelet mot TyLoo.

SK Gaming

Brasilien Gabriel "FalleN" Toledo
Brasilien Fernando "fer" Alvarenga
Brasilien Marcelo "coldzera" David
Brasilien Epitácio "TACO" de Melo
Brasilien João "felps" Vasconcellos

DreamHack Summer spelas den 17-19 juni direkt från Elmia i Jönköping, Sverige och har en prispott på 100 000 dollar, motsvarande drygt 882 000 kronor. Det vinnande laget tar hem hälften av prispotten, det vill säga cirka 441 000 kronor. Turneringen spelas mellan åtta lag, varav sex blir inbjudna och två kvalar.

DreamHack Summer 2017

Brasilien SK Gaming
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Kval
Jorden Kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..