×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

I dag drar Copenhagen Games igång

3
I dag drar Copenhagen Games igång där lag som North Academy, kvinnliga Team Secret och Dreamchasers, som innefattar den bänkade NiP-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi, finnes.
I dag drar ett av nordens äldsta LAN igång, Copenhagen Games, med turneringar i Counter-Strike: Global Offensive för både damer och herrar. Den kvinnliga eliten kämpar om 14 000 euro, motsvarande 133 000 kronor, och den manliga om 50 000 euro, motsvarande 476 000 kronor.

Bland de redan inbjudna lagen till den manliga turneringen finnes Joel "emilio" Makos lag Dreamchasers, Fnatic Academy och Epsilon eSports. De senare, Epsilon, spelar turneringen tillsammans med tidigare Renegades-inhopparen Simon "atter" Atterstam. Om Atterstam stannar i laget efter Copenhagen Games återstår att se, detta beroende på resultat.

Utöver de inbjudna lagen kommer åtta femmor kvalificera sig till huvudturneringen via BYOC-turneringen. Bland dessa finnes Binary Dragons med Nemanja “huNter” Kovač i spetsen, Rogue Academy samt det nybildade North Academy.

Det australiska damlaget Athletico Female.
Det australiska damlaget Athletico Female.

Den kvinnliga turneringen innefattar lag som Crowns Esports Club, Team Dignitas Female och Team Secret. Om det blir ännu en vinst för Julia "juliano" Kirans femma återstår att se, de har utan tvekan ett hårt motstånd i Danmarks huvudstad.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..